Etkinlik kapsamında yeni üyelere rozetleri takdim edilirken, dernek hakkında bilgilendirme yapılan bir "Yeni Üye Uyum Kampı" gerçekleştirildi. Katılımcılar, iş dünyasında başarılı olmalarına katkı sağlayacak önemli bir eğitim programına da dahil oldu. Toplantının en dikkat çeken bölümlerinden biri ise Ostim Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünsal Sığrı'nın "İş Yaşamında Müzakere ve İkna Teknikleri" konulu sunumu oldu. Ayrıca, dernek üyeleri Eskişehir'deki iş yerlerine ziyaretlerde bulunarak bölgedeki iş dünyasıyla etkileşimlerini güçlendirdi.

 Toplantıya, GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, Genel Başkan Vekili Gürbüz Bekiş, Genel Başkan yardımcıları, il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yerel üreticilere gıda hijyeni eğitimi verilecek Yerel üreticilere gıda hijyeni eğitimi verilecek

 GGYD’nin Eskişehir’deki yeni yapılanmasıyla birlikte şehirdeki genç girişimcilere destek sunması, iş dünyasıyla daha güçlü bağlar kurması ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlaması bekleniyor.